Rreth nesh

 • Mobileri Proda

  E themeluar ne vitin 2000

  Mobilje të standardeve Europiane me garanci 10-vjeçare dhe me materialet më cilësore në treg.

 • Pershkrim i shkurter

  Cilësia e lartë e mobiljeve, ndërthurja e klasikes me modernen dhe porositë sipas gustove dhe përmasave të ambientit tuaj .

 • Cfare Ne Ofrojme

  Përveç përzgjedhjes në mobiljeve në sallonin e firmës, klinetët mund të porosinin mobije edhe sipas katalogjeve, të cilat prodhohen transportohen dhe montohen në ambietet e shtëpive tuaja në një kohë rekord

 • Lexoni
  Më Shumë
  Rreth Nesh

Punët tona

Disa nga punët tona


Na Kontaktoni

+355 68 903 0944